Karácsonyi ajándékok, Legyező formás tálka

Legyező formás tálka

3.990 Ft
Választható színek:
Kosárba teszem
Megosztom
Legyező formás tálka - Karácsonyi ajándékok

Tudtad, hogy a Quilling-nek elég komoly történelmi háttere van?  Már a reneszánsz idején is ismerték, olasz és francia apácák, szerzetesek díszitettek könyvborítókat a quilling technikával. 
A quilling  nem más mint változó vastagságú, és nagyságú papírcsíkokból tekert díszítés.
És itt jön a szépség az egészbe. Mivel rengeteg színárnyalatú papír van,  ezáltal élethű pl. virágokat is megtudunk formázni. 
A kész terméket mindig átkenjük vinil ragasztóval, ezáltal gyönyörű fénye lesz, tartós lesz, mert nagyon jó keménységet ad a terméknek. Természetesen nem vízálló.

Ezt a tálkát egy salátás tál alakjára formáztam meg, így  méreteiben is hasonló hozzá. A tálka elemeit a csepp formák alkotják, mely összességében rendkívül exluzív látványt nyújt.
Nem csak asztalunk dekoratív része lehet, de tarthatunk benne csomagolt cukorkát is.
Remek ajándék lehet minden alkalomra ez a kézműves tálka.

Legyező formás tálka - Karácsonyi ajándékok mérete
Magassága kb. 4 cm, és 11 cm átmérőjű.

Kézműves termékeink limitált darabszámban kaphatók. Kínálatunk folyamatosan változik, és az akciókat sem vesszük fél vállról, így érdemes később is vissza nézned hozzánk! ;)

Ha több darabot szeretnél rendelni, mint amennyi a webshopban elérhető, kérlek, írj egy e-mailt, és amennyiben lehetőség van rá, rövid határidőn belül elkészítem Neked.

Rendelésed igyekszünk gyorsan feldolgozni, és mielőbb átadni a rendelés leadásánál kiválasztott kézbesítő cégnek. Rendelésed leadása után, akár 1-3 munkanapon belül kézhez veheted a csomagod. :)
Ne feledd, 20.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

Ingyenes szállítás
20.000 Ft feletti rendelés esetén

Gyors kiszállítás
akár 1-3 munkanap

Kiváló minőség
minőségi termékek

Kézműves termékek
kézzel készült termékek