Kézműves hobby webáruház
Ünnepek, KarácsonyKézműves hobby webáruház - Ajándék webshop

 

 
A legszebb ünnep a karácsony. A Karácsony meghittséget, békét, nyugalmat, szeretet áraszt. Én nagyon szeretem a karácsonyt. Mondhatnám azt is, hogy megszállottja vagyok. Már december elején díszítem a lakásom, hogy minden nap ünnep legyen. Nyilván az igazi ünnep karácsony napja, mikor a fenyőfát is díszítem. 
Mindenkinek eszébe jut  december tájékán egy kedves, meghitt emlék, pl. a hóesésben való szánkózás, síelés, vagy éppen egy kiadós hócsata. Karácsony közeledtével már mindenkiben ég az ajándék vásárlási láz. Megtalálni a legszebb és leghasznosabb ajándékot. Aztán gyorsan peregnek a napok, és még mindig nincs meg a legmegfelelőbb ajándék. 
Kézműves-hobby webshopom Neked ajánlom, melyben kizárólag saját készítésű kézműves terméket, különleges és egyedi ajándéktárgyak sokaságát találod az oldalon.
Találsz itt karácsonyi díszeket, asztaldíszeket, cserepes kisvirágokat, hűtőmágnest, tálkákat, ékszerdobozokat, képeslapot, fényképtartód, kellékeket, de még tortákat is.
Ha igazán egyedi, és kézműves ajándékot szeretnél vásárolni akkor a legjobb helyen jársz! Ajándékozz minden alkalomra kézműves termékeinkből.


Ha mégis úgy döntenél, hogy saját magad készíted el karácsonyi ajándékaidat, ebben is tudok segíteni. Válogass a Kellékek menüpontból, melyben rengeteg apróságot készítettem el, hogy megkönnyítsem neked a karácsonyi ajándék elkészítést.
Rengeteg minden megtalálható a webshopomban, és ami a legfontosabb mind egyedi és kézzel készült kézműves termék.

Legkedvesebb idézetem, melyet jó szívvel ajánlok Neked!
"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is."
Kálnay Adél

 

Ingyenes szállítás
20.000 Ft feletti rendelés esetén

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek, Karácsony

Gyors kiszállítás
akár 1-3 munkanap

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek, Karácsony

Kiváló minőség
minőségi termékek

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek, Karácsony

Kézműves termékek
kézzel készült termékek

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek, Karácsony