Kézműves hobby webáruház
Ünnepek

Kézműves hobby webáruház - Karácsony


A legszebb ünnep a karácsony. A Karácsony meghittséget, békét, nyugalmat, szeretet áraszt. Én nagyon szeretem a karácsonyt. Mondhatnám azt is, hogy megszállottja vagyok. Már december elején díszítem a lakásom, hogy minden nap ünnep legyen. Nyilván az igazi ünnep karácsony napja, mikor a fenyőfát is díszítem. 
Mindenkinek eszébe jut  december tájékán egy kedves, meghitt emlék, pl. a hóesésben való szánkózás, síelés, vagy éppen egy kiadós hócsata. Karácsony közeledtével már mindenkiben ég az ajándék vásárlási láz. Megtalálni a legszebb és leghasznosabb ajándékot. Aztán gyorsan peregnek a napok, és még mindig nincs meg a legmegfelelőbb ajándék. 
Kézműves-hobby webshopom Neked ajánlom, melyben kizárólag saját készítésű kézműves terméket, különleges és egyedi ajándéktárgyak sokaságát találod az oldalon.
Találsz itt karácsonyi díszeketasztaldíszeketcserepes kisvirágokathűtőmágnest, tálkákatékszerdobozokatképeslapotfényképtartódkellékeket, de még tortákat is.
Ha igazán egyedi, és kézműves ajándékot szeretnél vásárolni akkor a legjobb helyen jársz! Ajándékozz minden alkalomra kézműves termékeinkből.


Ha mégis úgy döntenél, hogy saját magad készíted el karácsonyi ajándékaidat, ebben is tudok segíteni. Válogass a Kellékek menüpontból, melyben rengeteg apróságot készítettem el, hogy megkönnyítsem neked a karácsonyi ajándék elkészítést.
Rengeteg minden megtalálható a webshopomban, és ami a legfontosabb mind egyedi és kézzel készült kézműves termék.

Legkedvesebb idézetem, melyet jó szívvel ajánlok Neked!
"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. - Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is."
Kálnay Adél


 

Ingyenes szállítás
20.000 Ft feletti rendelés esetén

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek

Gyors kiszállítás
akár 1-3 munkanap

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek

Kiváló minőség
minőségi termékek

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek

Kézműves termékek
kézzel készült termékek

Kézműves hobby webáruház - Ünnepek