Kézműves hobby webáruház - Quilling termékek, Asztaldíszek


Kézműves hobby webáruház - Quilling termékek, Asztaldíszek

 

 

Kézműves hobby webáruház - Egyedi és kézműves asztaldíszek

A Quilling technikával készített virágok, kosarak, asztaldíszek, cserepes kisvirágok ideális díszei lehetnek irodádnak, otthonodnak. Ajándéknak is kiváló.
Nem foglal nagy helyet, de  az érdeklődő tekintetet, a szemet mégis oda vonzza. Hogy miért? Mert mindenkit kíváncsivá tesz, hogy mi az az apróság.
Asztalunkat díszíthetjük különleges alkalomra pld. karácsony, húsvét, névnap, születésnap, anyák napja, vendégek érkezésekor, vagy egyszerűen csak  a szürke hétköznapokat tehetjük színesebbé.
Az elkészített asztaldíszek különböző méretűek, egyedi kézműves termékek, és mind mind más hangulatot sugároznak.
Ezek a quilling kisvirágok általában nem egyeznek meg a valódi virágok méreteivel, és ez benne a különleges, és egyedi.
Ma már ezer különböző féle, fajta asztaldíszeket árulnak, de a Kézműves hobby webáruházunkban csak egyedi kézzel készített asztaldíszeket találsz. Ezek a kézműves asztaldíszek quilling technikával készülnek, ami tulajdonképpen papír hajtogatásával és ragasztásával készül. A quilling asztaldísz tartós, minőségi és egyedi kézműves termék. Webáruházunkban különböző témájú, méretű, asztaldíszekből válogathatsz.
 

Kézműves hobby webáruház - Akciós quilling asztaldísz

Bizton ígérhetjük, hogy mindig várni fogunk valamilyen akciósan kapható kedves kis quilling asztaldísszel! Érdemes többször visszalátogatnod kézműves-hobby webáruházunkba, hogy ne maradj le az aktuális akciós asztladíszeinkről!
Készletünk folyamatosan változik, mert a kézműves hobby webáruházunkban csak olyan termékeket találsz, amik készleten vannak! Ennek az előnye az, hogy akár már másnap át tudjuk adni a futárnak, és hamarosan kézbe is foghatod a legújabb szerzeményed. :)
 

Kézműves hobby webáruház - Alkalmi asztaldísz

Kézműves-hobby webáruházunkban akár alkalomra ajándékozható asztaldíszekből is válogathatsz, pl.:Valentin napi asztaldísz, karácsonyi asztaldísz, anyáknapi asztaldísz de ajándékozhatsz névnapra, születésnapra is, vagy meglepheted barátod, barátnőd, ismerősöd is, egy egyedi kézműves asztaldísszel.
 

Kézműves hobby webáruház - Készíts magad asztaldíszt

Ha magad készítenéd el asztaldíszed abban is tudok segíteni. A  Kézműves-hobby webáruház Kellékek menüpontjában és a Virágfejek kategóriájában rengeteg olyan kellék és virágfej van, melyből össze tudsz állítani saját kezűleg akár egy karácsonyi asztaldíszt, vagy adventi asztaldíszt, de még a húsvéti asztaldísz elkészítéséhez is sok sok segítséget találsz.

A Quilling technikával minden virágot el lehet készíteni. Próbálok én is minnél többféle virágot elkészíteni, hogy mindenki megtalálja  kézműves-hobby webshopomban a kedvenc virágját.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
15.000 Ft feletti rendelés esetén

GYORS KISZÁLLÍTÁS
akár 1-3 munkanap

KIVÁLÓ MINŐSÉG
minőségi termékek

KÉZMŰVES TERMÉKEK
kézzel készült termékek