Kézműves hobby webáruház - Virágos - Hűtőmágnes


Kézműves hobby webáruház - Virágos - HűtőmágnesKézműves hobby webáruház - Hűtőmágnes

 

Egyedi kézműves hűtőmágnes

A hűtőmágnesek rabja vagy? Imádod felkutatni az egyedibbnél egyedibb darabokat? Ha igen, akkor a legjobb helyen jársz, de ha csak a kíváncsiság hajtott ide, akkor is! :)
Ma már ezer különböző féle, fajta hűtőmágneseket árulnak, de a Kézműves hobby webáruházunkban csak egyedi, kézzel készült hűtőmágneseket találsz. Ezek a kézműves hűtőmegnesek quilling technikával készülnek, ami tulajdonképpen papír hajtogatásával és ragasztásával készül. A quilling hűtőmegnes tartós, minőségi és egyedi kézműves termék. Webáruházunkban különböző témájú, méretű, színes mágnesekből válogathatsz.
Tökéletes választás, akár a hűtőd dekorálására, akár a mágnesfalra helyezett cetlik megtartására, és persze ajándéknak is kiváló. Webáruházunkban találhatsz viccesballagósvirágosszerelmespillangósés karácsonyi hűtőmágnest is.
 
 

Akciós quilling hűtőmágnes

Bizton ígérhetjük, hogy mindig várni fogunk valamilyen akciósan kapható kedves kis quilling hűtőmegnessel! Érdemes többször visszalátogatnod kézműves-hobby webáruházunkba, hogy ne maradj le az aktuális akciós hűtőmegneseinkről!
Készletünk folyamatosan változik, mert a kézműves-hobby webáruházunkban csak olyan termékeket találsz, amik készleten vannak! Ennek az előnye az, hogy akár már másnap át tudjuk adni a futárnak, és hamarosan kézbe is foghatod a legújabb szerzeményed. :)
 
 

Alkalmi hűtőmágnes

Kézműves-hobby webáruházunkban alkalomra ajándékozható hűtőmágnesekből is válogathatsz, pl.: valentin napi hűtőmágneskarácsonyi hűtőmágnesballagási hűtőmágnes, esküvői hűtőmágnes, sok szerencsét hűtőmégnes, de ajándékozhatsz névnapra, születésnapra is, vagy meglepheted barátod, barátnőd, ismerősöd is, egy egyedi kézműves hűtőmágnessel.
Ott van pl.: a Színes csiga hűtőmágnes, amely a színes házacskáival és a kissé dülledt szemeivel egyszerűen a jókedvet, és a vidámságot árasztja. 
Vagy az Uhu bagoly hűtőmágnes, melyet több színben és méretben is megtalálsz, így akár egy bagoly család is összeállítható. :)
Egyik nagy kedvenc a hűtőmágnesek közül a Vicces, és a Neon vicces. Egy színes korongon két különböző méretű szem, amely mosolyogva villantja ki két fogát… ez mindenkit levesz a lábáról. 
Sokan nem kedvelik a békákat, sőt akár félnek is tőle, de a tele szájjal mosolygós béka hűtőmágnesre ránézve még a barátnőm is csak elmosolyodott, hogy milyen aranyos.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft feletti rendelés esetén

GYORS KISZÁLLÍTÁS
akár 1-3 munkanap

KIVÁLÓ MINŐSÉG
minőségi termékek

KÉZMŰVES TERMÉKEK
kézzel készült termékek