Íves tálka | Karácsonyi ajándékok | Karácsony | Kézműves hobby webáruház


Karácsonyi ajándékok, Íves tálka

Íves tálka

3.990 Ft
Választható színek:
Kosárba teszem
Megosztom
Íves tálka - Karácsonyi ajándékok

Tudtad, hogy a Quilling-nek elég komoly történelmi háttere van?  Már a reneszánsz idején is ismerték, olasz és francia apácák, szerzetesek díszitettek könyvborítókat a quilling technikával. 
A quilling  nem más mint változó vastagságú, és nagyságú papírcsíkokból tekert díszítés.
És itt jön a szépség az egészbe. Mivel rengeteg színárnyalatú papír van,  ezáltal élethű pl. virágokat is megtudunk formázni. 
A kész terméket mindig átkenjük vinil ragasztóval, ezáltal gyönyörű fénye lesz, tartós lesz, mert nagyon jó keménységet ad a terméknek. Természetesen nem vízálló.

Ezt a tálkát egy salátás tál alakjára formáztam meg, oldalát kissé ívesre készítettem, így  egyfajta karcsúságot kölcsönözve vált "mássá". A tálka elemeit a csepp formák alkotják, mely összességében rendkívül exluzív látványt nyújt.
Nem csak asztalunk dekoratív része lehet, de tarthatunk benne csomagolt cukorkát is. 
Remek ajándék lehet minden alkalomra.

Íves tálka - Karácsonyi ajándékok
Magassága kb. 4,5 cm, és 9 cm átmérőjű.

Kézműves termékeink limitált darabszámban kaphatók. Kínálatunk folyamatosan változik, és az akciókat sem vesszük fél vállról, így érdemes később is vissza nézned hozzánk! ;)

Ha több darabot szeretnél rendelni, mint amennyi a webshopban elérhető, kérlek, írj egy e-mailt, és amennyiben lehetőség van rá, rövid határidőn belül elkészítem Neked.

Rendelésed igyekszünk gyorsan feldolgozni, és mielőbb átadni a rendelés leadásánál kiválasztott kézbesítő cégnek. Rendelésed leadása után, akár 1-3 munkanapon belül kézhez veheted a csomagod. :)
Ne feledd, 20.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft feletti rendelés esetén

GYORS KISZÁLLÍTÁS
akár 1-3 munkanap

KIVÁLÓ MINŐSÉG
minőségi termékek

KÉZMŰVES TERMÉKEK
kézzel készült termékek