Dekor karácsonyfa - Karácsonyfa dísz | Karácsonyfa dísz | Karácsony | Kézműves hobby webáruház


Karácsonyfa dísz, Dekor karácsonyfa - Karácsonyfa dísz

Dekor karácsonyfa - Karácsonyfa dísz

1.090 Ft
Választható színek:
Kosárba teszem
Megosztom
Dekor karácsonyfa - Karácsonyfa dísz

Én nagyon szeretem a karácsonyt. Mondhatnám azt is, hogy megszállottja vagyok. Már december elején díszítem a lakásom, hogy minden nap ünnep legyen. Nyilván az igazi ünnep karácsony napja, mikor a fenyőfát is díszítem.
Minden évben valami egyedi különleges díszt keresek, ami színben harmonizál a többi dísszel. Ha ezzel Te is így vagy, tudom ajánlani a Dekor karácsonyfa díszt. 
A lézer vágott fenyőfa mintájú dísz egyik oldalára decoupage technikával ragasztottam fel rizspapírból készült téli tájat, míg a másik oldalára csillámos dekorgumiból kivágott zöld fenyőt ragasztottam.
A fenyőfa ágait műhóval, csillámporral szórtam be, majd piros-ezüst masnival díszítettem.


Az ár 1 db Karácsonyi csengőre vonatkozik.

Dekor karácsonyfa - Karácsonyfa dísz méretei:
magassága: kb. 10 cm


Kézműves termékeink limitált darabszámban kaphatók. Kínálatunk folyamatosan változik, és az akciókat sem vesszük fél vállról, így érdemes később is vissza nézned hozzánk! ;)

Ha több darabot szeretnél rendelni, mint amennyi a webshopban elérhető, kérlek, írj egy e-mailt, és amennyiben lehetőség van rá, rövid határidőn belül elkészítem Neked.

Rendelésed igyekszünk gyorsan feldolgozni, és mielőbb átadni a rendelés leadásánál kiválasztott kézbesítő cégnek. Rendelésed leadása után, akár 1-3 munkanapon belül kézhez veheted a csomagod. :)
Ne feledd, 20.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS
20.000 Ft feletti rendelés esetén

GYORS KISZÁLLÍTÁS
akár 1-3 munkanap

KIVÁLÓ MINŐSÉG
minőségi termékek

KÉZMŰVES TERMÉKEK
kézzel készült termékek