Karácsonyfa dísz, Karácsonyi csengő - Karácsonyfa dísz

Karácsonyi csengő - Karácsonyfa dísz

450 Ft
Választható színek:
Kosárba teszem
Megosztom
Karácsonyi csengő - Karácsonyfa dísz

Én nagyon szeretem a karácsonyt. Mondhatnám azt is, hogy megszállottja vagyok. Már december elején díszítem a lakásom, hogy minden nap ünnep legyen. Nyilván az igazi ünnep karácsony napja, mikor a fenyőfát is díszítem. Minden évben valami egyedi különleges díszt keresek, ami színben harmonizál a többi dísszel. Ha ezzel Te is így vagy, tudom ajánlani a quilling karácsonyfa díszeket. 
A zöld levél alapon lévő két kis csengő, a gyöngy, valamint a csengő színével harmonizáló szalag, és csillámpor teszi egyedivé és különlegessé ezt a karácsonyfa díszt.

Az ár 1 db Karácsonyi csengőre vonatkozik.

Karácsonyi csengő - Karácsonyfa dísz méretei:
átmérője: kb. 4,5 cm


Kézműves termékeink limitált darabszámban kaphatók. Kínálatunk folyamatosan változik, és az akciókat sem vesszük fél vállról, így érdemes később is vissza nézned hozzánk! ;)

Ha több darabot szeretnél rendelni, mint amennyi a webshopban elérhető, kérlek, írj egy e-mailt, és amennyiben lehetőség van rá, rövid határidőn belül elkészítem Neked.

Rendelésed igyekszünk gyorsan feldolgozni, és mielőbb átadni a rendelés leadásánál kiválasztott kézbesítő cégnek. Rendelésed leadása után, akár 1-3 munkanapon belül kézhez veheted a csomagod. :)
Ne feledd, 20.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

Ingyenes szállítás
20.000 Ft feletti rendelés esetén

Gyors kiszállítás
akár 1-3 munkanap

Kiváló minőség
minőségi termékek

Kézműves termékek
kézzel készült termékek