Narancs virág (bordó gyertyás) - Karácsonyi asztaldísz | Karácsonyi asztaldísz | Karácsony | Kézműves hobby webáruház


Karácsonyi asztaldísz, Narancs virág (bordó gyertyás) - Karácsonyi asztaldísz

Narancs virág (bordó gyertyás) - Karácsonyi asztaldísz

2.990 Ft1.490 Ft
Sajnos ez a termék jelenleg nincs készleten
Narancs virág (bordó gyertyás) - Karácsonyi asztaldísz
 
Egyik délután narancsot ettem, és arra lettem figyelmes, hogy kint esik a hó. Megörültem, mint a gyerekek… mintha valamiféle szenzáció lenne. :) Pedig így decemberben ennek természetesnek kellene lennie, de valahogy az utóbbi években elszoktam ettől. E hangulattól vezérelve jött az ihlet, hogy szeretnék egy olyan díszt az asztalra, ami vissza adja ezt az érzést, ha ránézek.

Pár szelet narancsot egyből az aszalóba tettem, elővettem a díszeket, tobozokat, fenyőágakat és munkához láttam. Ahogy a képeken láthatod, a tálra a narancskarikákból egy virágot alkottam, amikre lapos aljú gyöngyöket ragasztgattam, mintha apró pici karácsonyfa díszek lennének.
A karácsonyi ragyogást fokozva, ezüst színű terméseket használtam, amikhez mély piros gömböket párosítottam. Szerettem volna a téli havas fenyők szépségét is belecsempészni, így pár fenyőág is került rá, amit fehér bibe szállal díszítettem.
A narancsvirág asztaldísz éke egy fényesen csillogó bordó metál színű gyertya lett, aminek meggyújtásával még pozitívabb és ünnepélyesebb hangulatot érhetünk el.

Remélem számodra is átadja azt a meghittséget, nyugalmat, és örömöt, amit ezzel az asztaldísszel szerettem volna kifejezni.


A Narancs virág (bordó gyertyás) - Karácsonyi asztaldísz méretei:
átmérője: kb. 13 cm
magassága: kb. 13 cm


Ez a Narancsvirág (bordó gyertyás) termékünk szépséghibás. A tálka bevonásakor a bordó juta szál ragasztás hatására néhol helyen veszített a színéből, tehát nem egységes bordó színű.
Kérlek csak ennek figyelembevételével vásárold meg ezt a terméket!


Kézműves termékeink limitált darabszámban kaphatók. Kínálatunk folyamatosan változik, és az akciókat sem vesszük fél vállról, így érdemes később is vissza nézned hozzánk! ;)

Ha több darabot szeretnél rendelni, mint amennyi a webshopban elérhető, kérlek, írj egy e-mailt, és amennyiben lehetőség van rá, rövid határidőn belül elkészítem Neked.

Rendelésed igyekszünk gyorsan feldolgozni, és mielőbb átadni a rendelés leadásánál kiválasztott kézbesítő cégnek. Rendelésed leadása után, akár 1-3 munkanapon belül kézhez veheted a csomagod. :)
Ne feledd, 15.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

INGYENES SZÁLLÍTÁS
15.000 Ft feletti rendelés esetén

GYORS KISZÁLLÍTÁS
akár 1-3 munkanap

KIVÁLÓ MINŐSÉG
minőségi termékek

KÉZMŰVES TERMÉKEK
kézzel készült termékek